Ga naar de inhoud
Studio PIPPA, de plek waar je op maat gemaakte en unieke geboorteconcepten kan vinden. Hieronder vind je een stappenplan terug, voor het creëren van jullie perfecte geboorteconcept!

stappenplan

Een belangrijke gebeurtenis is leuk, maar het kan ook overweldigend zijn. Laat ons wat druk uit jullie handen nemen en de rust terugbrengen. Hieronder vind je een stappenplan terug, voor het creëren van jullie perfecte concept!

Stap 1

KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN

Geboorteconcept: tussen week 20 en 24 van je zwangerschap neem je best contact op met ons. Bij voorkeur is je geboortekaart reeds ontworpen of staan de kleuren van de geboortekaart vast.

Bedankjes: idealiter leg je een kennismakingsgesprek vast 2 maanden voor het evenement. Denk al even na over aantallen, kleuren, thema…

Stap 2

KENNISMAKINGSGESPREK

Het kennismakingsgesprek kan fysiek bij Studio PIPPA of via video call verlopen. We overlopen samen de mogelijkheden en ik laat jullie kennis maken met hoe een 3D geprint stuk eruit ziet. We gaan samen door een aantal stalen en gaan op zoek naar de juiste combinatie.

Stap 3

OFFERTE EN MOODBOARD

Ik stel een gratis en vrijblijvende offerte op en creëer een moodboard. Als jullie deze goedkeuren en het voorschot betaald is, gaan we verder.

Stap 4

UITWERKEN CONCEPT

Studio PIPPA gaat aan de slag. We ontwerpen het design (indien er gekozen werd voor een ontwerp op maat) en na akkoord printen we een eerste prototype. Dit wordt aan jullie bezorgd. Indien jullie volledig overtuigd zijn starten we aan jullie volledige concept. Bij een geboorteconcept zorgen we dat alles perfect afgewerkt is tegen de 34ste zwangerschapsweek. Als er gekozen wordt voor een doe-het-zelfpakket zorgen we ervoor dat dit, binnen de 6 weken na goedkeuring van het moodboard en de offerte, klaar staat voor jullie. Bij andere evenementen werken we het concept af tegen de onderling afgesproken datum.

Stap 5

GENIETEN

Le moment suprême! Na betalen van de eindfactuur kunnen jullie het concept ophalen op locatie bij Studio PIPPA. Het moment om te genieten is aangebroken. Genieten van het feest of/en van jullie kleine wonder, maar ook genieten van jullie unieke concept!